Kedves látogatónk! Oldalunkon cookie-kat használunk a jobb működésért. A weboldal használatával elfogadod a cookie-k használatát. További információ.
Menü

Csillagiskola

csillagiskola


Álmodtam egy Világot magunknak...

 

Egy olyan Világot, ahol élhető életet élünk, ahol jó emberek élnek, jó ételek, italok és békesség van. Mind a testekben, mind a lelkekben. Utópia.....
Mégis hiszek benne rendíthetetlenül.

Álmodtam, és sok év után megtaláltam azokat akik ezt az utópiát maguknak érzik és tesznek is érte!


Ez az életben a legfontosabb.
 

Mondhatják nekünk, hogy milyen rossz gyerekek-felnőttek vagyunk, mert ezt meg azt nem jól csináljuk... DEEEEEE
Ki az, aki közülük segít abban, hogy jó legyen a világunk, aki ad legalább egy kapaszkodót, és nem a kritikával, a pánik keltéssel tör ránk?!
Ki az, aki segít abban, hogy hogyan tudnánk vissza fordulni az eredeti állapotunkhoz, és ki az, aki előbbre lát tőlünk és segít abban, hogy találjunk módszereket magunknak.
És ki az, aki megmutatja milyen a megbocsátás, hogy ér haragudni, ér sírni és ér kétségbe esni.....
Nos, igen, a mai világ rémisztő néha, és igen erős ütemet diktál. 

Deeeee


Mi határozzuk meg, hogy milyen kihívásokat engedünk meg magunknak az életünkben, mi döntjük el, hogy milyen ütemet veszünk fel az életünkben, hiszen ez a MI ÉLETÜNK!
És itt kezdődik a lényeg, a történetem....

 

csillagiskola


Anya vagyok, két szép iker nagylányom született 1993-ban. Ők erősítették fel bennem, azt az ösztönös érzést, hogy máshogy is lehet élni még a mostani tempós, urbanizált világban is. Segítettek abban, hogy kora baba lévén másként tekintsek a körülöttünk lévő dolgokra, az életre. Kihívás volt az élet velük az biztos, viszont nagyon nagyon jó gyerekek (felnőttek) a mai napig.... Nagyon szerencsésnek mondhatom magam, hogy hozzám születtek és a jó kapcsolatunk még így felnőtt korukban boldogságos.
Mások ők.... Miért? Tükör tiszta tekintet, mosoly az arcukon és csend a lelkükben. Kicsi koruktól ha a szemüket ráemelték az emberekre, ők vagy mosolyogtak, vagy sírtak, vagy zavarba jöttek, de sosem maradtak közömbösek.


Nem tudnak hazudni, nem tudnak fajokat elítélni, nem törtetőek, mosolyuk gyógyító és ha az iskolában nem sikerültek a feladatok bizony mélyen szomorúak voltak, hiszen tanultak. Most azt mondhatjátok, hogy az én gyerekem is. Igaz, azonban az én gyermekeimnek írás, olvasás problémájuk is volt, ezért kellett MÁShogy tanulniuk.


És megérte a sok rászánt idő, más típusú óvoda, iskola. A NEM HAJTÁS, a NEM TELJESÍTMÉNY centrikusság, a NEM BÁNTÁS. Bölcs és boldog gyermekeim lettek, akiknek ugyanúgy kellet szabály az életébe, kellett az, hogy amíg ők nem jelezték én mindenhová menjek velük. Kellett az, hogyha közösségből hazajöttek, kint az udvaron rohangáljanak, és kellett az, hogy mindig bízzak bennük. Kellett az, hogyha rosszcsontok voltak, határokat szabjak és amikor a hormonjaik elrabolták őket, mindig megegyeztünk olyan "szabályokban" amiben közösen együtt tudtunk működni. 


csillagiskolaMindez idő, energia, figyelem, tisztelet folyamatok és tiszta szeretet érzésekkel tudtak megvalósulni.
Akik kapcsolatban vannak velük, tudják, hogy az átható tekintetük mindent észre vesz, mégha nem is mondják el. Nekik fáj az emberek fájdalma, félelme. Fáj az állatok szenvedése, a föld kizsigereltsége. 
Ők és a hasonló gyerek/felnőttek tudják milyen az, amikor egy gondatlan tűzben lehet hallani az állatok fájdalmát. Földrengéseknél, hurrikánoknál, szökőárnál az emberek és állatok segítség kérő sikolyát, amikor elvesznek a családjuktól, amikor mészárolják őket.....


Igen kedves szülők, és felnőttek! Mi vagyunk azok, akik szeretnénk békében, jó létben egészségben, harmóniában élni.

 

MÁSok vagyunk!


Van aki Ember jogi aktivista, van aki Állatvédő, van aki Szatócs boltos, van aki Orvos, van aki Űrhajós, Katona, van aki Tanító sőt van aki "csak egyszerűen" mosolyog....
Kell Nekünk a CSEND, kell a NYUGALOM, kell a BIO PIAC...... miért? Mert MÁSok vagyunk.

Ezek a felnőttek/gyerekek, azért születtek, hogy a VILÁGon élő embereknek jobb legyen a sorsuk. Mutatják a példát, az élhető élet mintáit azoknak, akik valahogy elvesztették a figyelmüket a VILÁGukra.
 

Varázsosak? Indigó? Kristály? Gyémánt? Szivárvány? Y nemzetség?

 

Majdnem mindegy is, hiszen más a dolguk ezen a VILÁGon mindegyik generációnak. 

Te tudod, hogy NEKED mi a fontos a VILÁGodban?
Te tudod, hogy milyen gyermeket nevelsz? Látod és tiszteled a gyermeked? Van a MÁS típusú gyerekedhez olyan kulcs, amit minden nap tudsz használni? 
Te tudod, hogy mint felnőttnek mi a dolgod a VILÁGban? Mivel vagy hozzájárulás az élethez?

Nos, Kedves Barátaimmal ezt szeretnénk Nektek megmutatni, hogyan lehetünk környezetes tudatos életünk, sikeres és jó minőségű kapcsolataink, örömteli családi életünk.
Szeretnénk odaadni Nektek a gyermekekről szóló előadásokat, hogy mint szülők ne az események után kullogjatok, hanem tudatos és megfontolt szülő társsá válhassatok! A gyermekeknek pedig szeretnénk odaadni azokat a magyarázatokat, hogy a mostani világban akár lázadóak, akár csendes nem beszélő figyelők, hogyan fejezhetik ki magukat jól, úgy hogy ne legyenek MÁSok. Azonban legyenek hasznosak, értékkel bíróak, tudatosak, vélemény formálóak, tisztelettel teliek.

Előadások, és foglalkozások alatt megismerhetitek magatokat, a gyermekek pedig alkotás által tudják meglátni a tágabb univerzum, a föld és az ő egyéniségük mibenlétét.