Kedves látogatónk! Oldalunkon cookie-kat használunk a jobb működésért. A weboldal használatával elfogadod a cookie-k használatát. További információ.

Desert Bloom passzív párologtató, tetszőleges illóolajokkal

Tedd olyanná a lakásod illatát amilyennek te szeretnéd természetes illóolajokkal.

Tetszőleges illóolajok 15 ml és 5ml-es kiszerelésben, párologtatni, enni, inni, kenni, fürdőzni, megelőzni. Akár elektromos párologtatót, akár ezt a szép kerámia rózsát választod, mindenképpen tökéletes ajándék.


Desert Bloom passzív párologtató
A termék azonosítója: 60213564

Az év minden szakában használható!
A kiválasztott illóolajtól függően lehet nagyon stimuláló hatású, amíg más illóolajokkal nyugtató hatásúak lehetnek. Az olajok párologtatásával a levegőt frissíteni és tisztítani is lehet. 

Ha nem csak párologtatni szeretnél, az olajokat fajtától függően felhasználhatod 
Belsőleg - Néhány illóolajnak gazdag kulináris történelme van és használhatók táplálékkiegészítőként a célzott testi-lelki harmóniára, jó közérzetre.
Helyileg - Az illóolajok könnyen beszívódnak a bőrbe és biztonságosan használhatók helyileg.

Az illóolajok nagyon sokrétűek, amikor a saját és családunk egészségmegőrzéséről beszélünk. Helyileg, belélegezve vagy belsőleg használva az illóolajok pozitív hatása határtalan.

Az illóolajokat böngészheted itt az Astaboltban, vagy ha itt nem találod, amit keresel, akkor a 100%-os tisztaságú olajokról mindent megtudhatsz, rendelhetsz, beléphetsz a https://www.mydoterra.com/astacseppnyielet/#/ oldalamon.
Desert Bloom passzív párologtató - termék azonosítója: 60213564

Csodaszép téli napokat és gyönyörűségesen Szép és Áldott Ünnepet kívánok!
Namaste: ASTÁ

Tartalomhoz tartozó címkék: illóolaj nyugalom
Az oldal tetejére