Kedves látogatónk! Oldalunkon cookie-kat használunk a jobb működésért. A weboldal használatával elfogadod a cookie-k használatát. További információ.

Egyénre hangolva

 

EGYÉNRE HANGOLVA - Mit is jelent ez?

 

Az egyénre szabott karkötőket teljes mértékben a TE helyzetednek/kívánságodnak megfelelően fűzöm meg. Ő egy segítő szerepet fog innentől betölteni.

Kérheted a mostani életszakaszod megsegítésére, illetve amit Te úgy gondolsz, hogy probléma az életedben!

A kristályok az átjutásban segítenek Neked, hogy minél könnyebben megoldhasd a problémás helyzetet.

Ezek az ékszerek, amikor elvégezték a "feladatukat", egyszerűen hihetetlen módokon leröpülnek a kezedről, lerobbannak, néhány szem kitörik belőle, vagy egyszerűen azt érzed, hogy nem bírod hordani már. Ez a dolga, hogy ott segítsen, ahol Te nem tudod magad.

Ez lehet 3 hét, 3 hónap, 6 hónap...

 

 

Csomagok melyek közül választhatsz:

 

1. Amennyiben szeretnél személyre szabott karkötőt, akkor szívesen megfűzöm, sőt ha ehhez egy egyéni (éves vagy speciális terület) útbaigazítást, segítést kérsz, akkor íme itt a lehetőség! Választhatsz személyes találkozás, vagy internetes kapcsolati formákból (ezt kérlek jelezd a megjegyzés rovatban az űrlapon, hogy melyik felel meg neked inkább).

 

2. Ha szeretnél ott lenni, amikor "megálmodom" és megfűzöm és Te pedig kiválasztod a karkötőd kiegészítőit, azt is megteheted ezentúl, ehhez azonban utaznod kell egy kicsit. Budapesttől 30 km-t.

 

3. Kristályokkal való tisztításhoz, energetizáláshoz (házad, lakásod, irodád, tested) szívesen javaslok személyednek, helyzetednek megfelelő kristályokat, illetve ha kéred, küldök neked egy kristály csomagot, a pontos használati útmutatóval.

 

4. Kiválasztod a webshopból azt a karkötőt, ami megszólít és ha kéred, egy egyéni megerősítést  és személyi "gyakorlatot" kaphatsz hozzá, ami a célodat jobban segíti.

 


FONTOS!!! Garanciát úgy tudok vállalni, ha elszakad írsz Nekem és megnézem, hogy érdemes-e újra fűzni, vagy még másik kristályt is belerakni. Természetesen, ha te szeretnéd újra fűzetni akkor szívesen megteszem. Az újra fűzés 6 hónapon belül ingyenes.

Amennyiben pótolni kell a hiányzó szemeket, arra kell számítanod, hogy lehet más típusú kristály is belekerül, mert így tud tovább segítőd maradni. A pótlásokat 500,-Ft értékig ingyenesen beleteszem, ezt természetesen megbeszéljük.
Amit tenned kell: postán feladod a részemre a karkötőt, ezt a postai költséget Te fizeted.


 

Ahhoz, hogy egyénre szabott karkötőt/nyakláncot készítsek, szükségem van néhány adatra (születési dátum, időpont), amit e-mailben el tudsz küldeni nekem. És itt választhatod ki azt is melyik csomagot szeretnéd:
 Amint megkaptam az adatokat, visszajelzek neked.


Megjegyzés: Ezeket a karkötőket/nyakláncokat, mivel teljesen rád hangolódva készítem, nem lehet közvetlenül megrendelni/kosárba tenni a webáruházon keresztül. Hogy milyen ásványok kerülnek a karkötőbe/nyakláncba változó lehet, attól függően, mire van szükséged. Így az árat is csak e-mailen tudjuk egyeztetni egyéni megrendelésen keresztül. Az árról minden esetben előre tájékoztatlak.

Amennyiben kiküldött csomagot kérsz, kérlek az aktuális postaköltségre számíts!
Személyes átvétel, illetve ékszer nézés is lehetséges, ide is egyénileg kell bejelentkezned, hiszen a TE időd a legfontosabb nekem is!
Egyéni időpontokat a 06306355449-es telefonszámon tudsz munkanapokon kérni.

>> Vissza a főoldalra...
 

Az oldal tetejére