Kedves látogatónk! Oldalunkon cookie-kat használunk a jobb működésért. A weboldal használatával elfogadod a cookie-k használatát. További információ.

ÉK-SZER vagy GYÓGY-SZER

ÉK-SZER vagy GYÓGY-SZER - Mindkettő lehet!

A kristályok, amikből az ékszerek készültek ​nagyon szép és tiszta minőségre hangoltak (programozottak), igazán szép Lélekkel rendelkeznek. A gyógy hatásuk mind a Testet-, Lelket- és Szellemet segítik, hogy újra jobban érezd magad.

A kristályokat magától a Föld Anyától kapjuk ajándékba, hogy élhessünk az Ő megújító erejével, egészségben, harmóniában, szeretetben létezhessünk ebben a születésünkben, ebben a szép testben.
Amikor elszakadunk a természettől az életvitelünk, a lehetőségeink és különböző traumák miatt, bizony a test egyensúlyt veszít, hiszen ő innen táplálkozik. Nemcsak az ételekkel, ivóvízzel, hanem a nappal, éjjel és a széllel.
Ha tartósan elszakadunk a természetből, a test betegségeket produkál, mert ahogy az évszakok váltakoznak, az embernek is szüksége van megújulásra.
Egy-egy séta alkalmával, a nap vagy a felhők bámulásával, nagyon gyorsan fel tudja újra magát hozni a normál szintre, ezt már mindegyikőnk tapasztalta.

VAGYIS A FÖLD AZ EMBEREK TÖLTŐÁLLOMÁSA

A kristályok pedig mindenhol ott vannak a talpunk alatt, és erősítik a Föld pozitív kisugárzását. Ékszerként ugyanezt teszik. Sugároznak és ezáltal segítik a biokémiai folyamatainkat. És mi olyan szerencsések vagyunk, hogy már elődeink megfigyelték, melyikőjük mire segítség.
Tehát, nekünk egyszerűen csak élni kell ezzel a lehetőséggel.

>> Tovább a kristály karkötőkhöz...
>> Tovább a kristály nyakláncokhoz

Az oldal tetejére