Kedves látogatónk! Oldalunkon cookie-kat használunk a jobb működésért. A weboldal használatával elfogadod a cookie-k használatát. További információ.
3.800 Ft
Heliotrop – Turmalin
Cikkszám: 1300162
Elérhetőség: Eladva

GYÓGYULOK ásvány karkötő

3.800 Ft
Kívánságlistára teszem

Leírás és Paraméterek

GYÓGYULOK

​Heliotrop-turmalin

HELIOTROP
A szívcsakra legfontosabb köve. A barátság, a szeretet és a szerelem  köve, rossz sugárzások leárnyékolására használják, sokféle betegség megszüntetésére használják széleskörűen. Az egyik legjobb energiát adó kő.
Másnéven "VÉRKŐ", a jáspiscsalád tagja. Elmondások szerint olyan titokzatos sajátosságokkal rendelkezik, ami képessé tesz minket arra, hogy hatalmat nyerjünk a szellemenergia felett, elűzzük a gonoszt , és a negatív erőket. Alkotó, döntéshozó ls intuitív készségeinket fokozza. Ha egy tál vízben az ágy mellé állítjuk, békés éjszakát biztosít. Reggel nefelejtsük el kicserélni a vizet tiszta hideg vízre. Leukémia kezelésre alkalmas, tisztítja a vért, és kipucolja a méreganyagokat. Segíti a máj, belek és a húgyhólyag működését. A szakrális és a szívcsakrához kapcsolódik.

TURMALIN
Különböző színeik szerint használják őket, általában a félelemmel, bánattal és az érelmeszesedéssel szenvedőknek segítenek, a mozgás és egyensúlyzavarok esetében is, javítják az immunrendszert és a hormontermelést.
Külső hatásoktól megtisztít, érzelmeket, barátságossá és élénkké tesz.
Középpontodba állít.
A ZÖLD TURALMIN növeli az energiát bennünk. Erősíti az idegrendszer, szív, máj működését, normalizálja a vérnyomást, támogatja a szervezet méregtelenítési folyamatát és védelmet nyújt a memóriazavarok ellen. A zöld turmalin ösztönzi a vastagbél kiválasztási folyamatait.
 Lerombolja a paranoia téveszméinek felépítményét, és megszilárdítja az akaratot. Hasznos a diszlexiások számára, ugyanis serkenti az agyat, és segíti a szem és a kéz koordinációját, az asszimilációt és a mozgást. Megfigyelhető, hogy azoknak akik a különféle színváltozatai színéhez vonzódnak, nehézségeik vannak a nemiségükkel.
A turmalin szeret a kertben lenni. A turmalin háromszorosára erősiti a gyógyítást, a Föld pedig elvezeti a negatív energiákat.

 

Hasonló termékek

MINDEN RENDBEN ásvány karkötő

Achát – Karneol
Eladva
3.800 Ft

SELYEM FÉNYÉBEN CSILLOGOK ásvány karkötő

Gránát – Apatit – Hegyikristály
Eladva
3.800 Ft

NAPSÜTÉSBEN ÉLEK ásvány karkötő

Mocha achát – Festett achát
Eladva
3.800 Ft

TISZTÁN LÁTOK ásvány karkötő

Ametiszt - Achát – Malachit
Eladva
3.800 Ft

Ásvány karkötő

Citrin – Festett achát
Raktáron
3.800 Ft

KÉK ÉGEN ásvány karkötő

Achát – Howlit – Jáspis
Eladva
3.800 Ft

AMAZONASZ ásvány karkötő

Achát – Rubin-zoizit
Eladva
3.800 Ft

FÉNYES ÚTON ásvány karkötő

Füstkvarc – Festett korall
Eladva
3.800 Ft

TISZTÁN, EGYSZERŰEN ásvány karkötő

Aventurin – Fluorit
Eladva
3.800 Ft

Ásvány karkötő

Tűzachát - Fazettált indiai achát
Eladva
3.800 Ft
Az oldal tetejére