Kedves látogatónk! Oldalunkon cookie-kat használunk a jobb működésért. A weboldal használatával elfogadod a cookie-k használatát. További információ.

Jövőkép és előrejelzések – 2021 május

Szervusztok Kedvesek!

Mit is hoz a várva várt május…

A májusra húzott kártyák:
1. lap – Kelyhek 10. – Mars a Halakban
2. lap – Botok Hercege – Rák-Oroszlán
3. lap – Kardok Hercegnője – Vénusz a levegő elemekkel

Nagykanállal indítjuk a májust, az érzelmeket, amik megbolygatják a lelkünk világát, és a fizikai valóságunk világát is.
Az érzelmek, még ha csábítóak is, és néha padlót fogat velünk, mégis az emberi lét legfantasztikusabban “kitalált” jellemzője.

Ez a lap azt mutatja, hogy az életünkben sok minden kerül a Beteljesülés utáni állapotba, s ezáltal a búcsú mappába is.
Jó-rossz? Nem az én dolgom eldönteni, hogyan is éled meg.
A csúcsponton túljutva, másfelé vágyakozva dermedtségünket átlépve a Mars meglök minket és csak rajtunk múlik mit is kezdünk vele. Felhasználhatjuk hálára a változás jobb megéléséért, vagy jajongva is akár az elmúlásért.

S ha már beindítottuk a dermedtség mentesítést a Marssal, akkor a segítségünkre jön a Botok Hercege, aki szintén tűzzel és érzelmekkel segít bennünket afelé, hogy keretekkel, felismert érzelmi és fizikai szükségleteinkkel, családi és jól megdolgozott és megőrzésre váró szenvedélyeinket megélhessük.

Ez az időszak a vad szenvedély, és a merev elképzelések követése, ami ha nincs átgondolva, csak megélésben van, bizony nagy és nem kedves meglepetéseket tartogat túlzott ösztöneinknek.
Azonban, ha egy kicsit megregulázzuk azt az oroszlánt, akár melyik életterületünkön sikerekre számíthatunk.

Tehát az átgondoltság, érzelmekből kreatív tervek megvalósításáig, a családi, párkapcsolati ösztönöktől az udvarlásig és családalapításig, szinte mindenfelé vihet bennünket ez az időszak.

Majd a hónap utolsó ciklusában a Vénusz még jobban rákapcsol, és ha eddig nem voltál átgondolt, bizony kitisztítja a képleteinket, elvárásainkat, és az elgondolásainkat. Lehet, majd ez ellen lázadni, rombolni, de lehet konstruktívan is használni.
Az egészen biztos, hogy itt is ugyanaz a motívum: meggondoltan, megfontoltan nem rombolva átbeszélni a dolgainkat, így jó lesz a vége…

Összességében a május megmutatja a szívünk vágyát, az azokhoz társuló tényleges utat, lehetőséget, és felismeréseket.
Na, hát ez nem is olyan rossz, igaz?!?
Azonkívül, hogy pihenj a döntéseid előtt, még azt mondanám, számolj el 100 fehér elefántig, mielőtt beszélsz.

Segítségek a megvalósításokhoz a hónapban:
Gyógynövények: levendula, ciprus
Ásványok: türkiz, hegyikristály, hematit, kalcedon – általam készített segítő ásvány karkötők, vagy egyénre szabott ásvány ékszer tőlem itt az astabolt.hu oldalon
Segítőink: Mars isten, Yemaya, Coventina, Vénusz istennő, Maeve
Mantra meditáció: Yemaya Assessu – mantra biztonságot ad a földi létünk élvezetéhez, megbízhatóságához, a “folyók áradásához”, gyermek várásához.
Ülj le a Földre, és csendben énekeld, hallgasd a mantrát, majd lélegezz együtt vele, és élvezd a határtalan ölelését, szívedben a megtelt hála érzésével.
Spirituális életvezetés, elvonulások: itt ajánlom figyelmetekbe az EGYÉNI SEGÍTÉSEM és a TÁBORAIMAT.

Csodaszép napokat kívánok!
Namaste: ASTÁ

 

Tartalomhoz tartozó címkék: az élet
Az oldal tetejére