Kedves látogatónk! Oldalunkon cookie-kat használunk a jobb működésért. A weboldal használatával elfogadod a cookie-k használatát. További információ.
4.750 Ft
Karneol - Hegyikristály - Prehnit - Epidot
Cikkszám: 1300300
Elérhetőség: 1 db raktáron

TERHEK NÉLKÜL ásvány karkötő

4.750 Ft
Kívánságlistára teszem

Leírás és Paraméterek

TERHEK NÉLKÜL 

Karneol-Hegyikristály-Prehnit-Epidot

KARNEOL

Az ösztönzés, a motiváció köve. Tetterőt, bátorságot, állhatatosságot ad, a nehézségek legyőzésére és elképzelésünk energikus képviselésére ösztönöz.

Javítja a vér minőségét, és a vér áramlási tulajdonságait, serkenti a vitamin-, tápanyag- és ásványianyag-felvételt a vékonybélben, a női nemi szervek működését segítik, szabályozzák.

Megérzésekkel szolgál, kiélesíti a koncentrációt, és elősegíti az önmagunkba merülést. Eloszlatja  a szellemi tompaságot. A szív alatti valamennyi csakrára hatással van. Jól használható a meddőség és az impotencia kezelésére.  Elhozza nekünk életünk ciklusainak és ritmusának megértését, és segít elfogadnunk önmagunkat. Azt mondják róla,  hogy ha otthonunk minden nyílása fölé karneolt helyezünk, az megvéd minket a pszichés támadásoktól, és visszafordítja a negatív energiákat oda, ahonnan jöttek. 

HEGYIKRISTÁLY

18 ismert változattal rendelkezik, és az egyetlen olyan kristály, amely minden ember számára előnyös hatással rendelkezik. Legerősebb hatása, hogy serkenti az energiaáramlást az idegek, az agy és a mirigyek működésében. Kiegyenlíti a szervezet energiahiányát és energia túltengését. Serkenti az öngyógyító erőket, erősíti az immunrendszert, jótékony hatással van a fertőzésekre. Bármely más ásvány mellé helyezve, annak gyógyító hatását felerősíti és tisztítja.

Az általános erősítő és energetizáló hatása mellett tértisztítás, negatív energiáktól való védelem és még számtalan használati lehetősége van. 

Igazi "energiakristály". Hatalmának kulcsa tisztaság és egyszerűség. Megnyitja a kommunikáció és a gyógyítás csatornákat. Ha "felhős", a rejtélyek kapujának mondják, ha tiszta, akkor maga a Földanyának tartják. Valamennyi csakrára hat- kiegyensúlyoz, tisztít, és energiával tölt fel. A hegyikristály programozható és újra programozható, hosszú időn keresztül a misztikusokkal és a mágusokkal hozták kapcsolatba. Akik elég érzékenyek hogy ráhangolódjanak a kristályra, hozzáférhetnek a benne rejlő könyvtárhoz. Minden kristálynak memóriája van, némelyik nagyobb, mint a többié.

PREHNIT

A fogyás és a fölösleges terhektől szabadulás köve. A leginkább ismert fizikai hatása, hogy serkenti a zsírban oldódó anyagok méregtelenítését, a zsíranyagcserét és a megújító folyamatokat, ezáltal csökkenti a túlsúlyt. 
 A gyógyítók szerint a prehnit jelképezi a feltétlen szeretetet. Ha ezzel a kristállyal meditálsz, összeköt téged az univerzum energiahálózatával. Pulzásával Rafael arkangyal energiájával áll érintkezésben. Az "álmodó" kőről úgy hiszik,a vizualizációs folyamat erősítésével elősegíti a kapcsolatot a felsőbb védelmező mezőinek erősítésére. 
A prehnit kitűnő a rémálmok, valamint mindenfajta félelmek és fóbiák kezelésében. 

Hasonló termékek

CSENDES NŐIESSÉG ásvány karkötő - Fém dísszel

Aventurin – Karneol – Fém
Raktáron
4.750 Ft

Kedvesen Látom Magam ásvány karkötő

Sólyomszem - Karneol
Raktáron
4.750 Ft

BARÁTSÁGBAN ásvány karkötő

Lapis lazuli – Citrin – Festett achát
Raktáron
4.750 Ft

KÖZÉRZETJAVÍTÓ ásvány karkötő

Achát - Aventurin - Kambaba jáspis
Eladva
4.750 Ft

MISZTIKUM ásvány karkötő

Bronzit – Fluorit
Raktáron
4.750 Ft

Ásvány karkötő

Fa - Porcelán - Karneol - Tűzachát
Raktáron
4.750 Ft

Ásvány karkötő

Sólyomszem - Karneol - Malachit
Raktáron
4.750 Ft

KÖNNYŰ ÁLMOK ásvány karkötő

Hegyikristály – Citrin - Afrikai jáde
Raktáron
4.750 Ft

Ásvány karkötő

Aventurin - Achát
Raktáron
4.750 Ft

Ásvány karkötő

Macskaszem - Karneol
Raktáron
4.750 Ft
Az oldal tetejére