Kedves látogatónk! Oldalunkon cookie-kat használunk a jobb működésért. A weboldal használatával elfogadod a cookie-k használatát. További információ.

Jáde

Címszavakban: egyensúly, aktivitás és nyugalom, nyugtató, szeretet, kedvesség, rossz közérzet, szívcsakra, védelem, termékenység, derű, béke, vese, mellékvese, pajzsmirigy

Hatása: Testi - Lelki - Szellemi szinten

Egyensúlyt teremt az aktivitás és nyugalom között. Arra sarkall, hogy energiáid pontosan oszd be. Szabályozza az idegek működését, nyugtat és kiterjeszti az érzéseket. A dédelgetés, szeretet, kedvesség és a nyugalom érzését sugározza. Használhatod bátran, ha kicsit úgy érzed, hogy kibillentél lelki vagy szellemi egyensúlyodból.
A tisztaság köve, mely elűzi a rossz közérzetet. Jó a szívcsakrára, növeli és táplálja a szeretetet, védelmet nyújt, távol tartja az ártalmakat, az életünkbe vonzza a szerencsét.
Elősegíti a pihentető alvást.
A bölcsességgel és a zenével összekapcsolt jade-t, szertartások és imádságok fókuszának és erősítésére használják. Ősi maja rítusok tudásához ad hozzáférést.
A jade elősegíti a termékenységet és könnyíti a szülést, derűt és békét hoz. Vonzza a jó szerencsét, a barátságot, a hűséget és a védelmet a hosszú utakhoz.

A JÁDE jelentése: "ágyékkő", mert évezredek óta elsősorban vesebántalmak ellen használták. Valóban, szabályozza az idegek, a vese és a mellékvese működését, az adrenalintermelést, egyensúlyba hozza a víz-, a sav-bázis és ásványi anyag háztartást. Jótékony hatással van a pajzsmirigy működésre.


Csillagjegyei

Mérleg, Halak, Rák

Válassz csillagjegynek megfelelő ásványból készült karkötőt, magadnak vagy szerettednek. >>>


Csakrái

Szakráliscsakra, Napfonatcsakra, Szívcsakra


(Felhasznált irodalom: Komlóssy Vera - Kristálygyógyászat- és terápia)

Az oldal tetejére