Kedves látogatónk! Oldalunkon cookie-kat használunk a jobb működésért. A weboldal használatával elfogadod a cookie-k használatát. További információ.

Az én kristály történetem...

Acél Ágnes
2020. 12. 03. 14:40:00

Szeretek meséket olvasni, gondoltam megleplek Titeket is eggyel, a saját kristályos történetemmel!

Kezdhetnék most mesélni az ásványokról, a programozásukról.
Arról hogy megkérem a kristályokat erősödjenek fel és a TE aurádba kerülve fejtsék ki a legjobb hatásukat.
A kiválasztásukról, amikor minden füzérrel beszélek, hogy segítene-e nekem a szépségek megálmodásában és elkészítésében.
Az egyediségükről, hogy néha nem úgy akarnak egymás mellé kerülni ahogy nekem tetszene, mert nem úgy a legjobb a hatásuk.
Hogy mindegyikük egyesével a kezem közül kerül ki, mert szeretjük egymást!

De nem... Én inkább arról a kristály szerelemről mesélek, amit gyerekkoromtól fogva megélek!

Gyerekként is sokat játszottam kavicsokkal, mint gondolom a gyerekek nagy többsége. Azonban én amikor már totyogtam is éreztem a rezgésüket.
Anyukám elmondása szerint sokat "szöszmögtem" velük, egyik helyről a másikra rakva. Nem is értették, mi ez az órákon át tartó elmélyült rakosgatás!

Azután sokáig, mint nő használtam őket, de az ékszerek iránt megmaradt az igényem, hogy érezzem őket. Mindig csillogtak rajtam az ékszerek, még azok is akik, divatáruknak voltak eladva!
Persze, most már tudom, hogy miért is!Kristály gyerekként minden ami kristály, kő, természetes fém a "barátom", nagyon jól bírok kapcsolatot teremteni velük. Így szinte természetes, hogy a későbbi időkben elkezdtem fűzni őket.
Igazából nem eladásra, hanem csak a magam kedvére. Majd a gyerekem egy titkos akcióban felrakta az egyik portálra, hogy eladók - mert már annyian voltak, hogy annyi embert sem ismertem talán, akinek oda adhattam volna - és láss CSODÁT, még aznap elkelt a nagy többségük!

Meglepő fordulat volt ez, és innentől nem tudtam megállni.
Kérték, hogy fűzzek egyéni megrendelésekre, és bármikor amikor azt mondtam, hogy ez nem megy nekem egyik pillanatról a másikra, akkor mindig azt a választ kaptam, hogy kivárják!
Bizony van úgy, hogy heteket várnak rá.

Azután még mindig csak nőtt a szerelem, és tulajdonképpen észbe kaptam, hogy akár csinálhatnám minden lény javára "szervezett" formában!
Így lett az Astaboltnak, a kristályoknak és az én mesémnek a gyönyörűséges összeérése!

Hát, csak ennyi az én kristály mesém...

​Ha szeretnél te is egy kristály álom része lenni, nézz körbe az oldalon, és ami megszólít, bátran rendeld meg! Ha nem találod a képét, akkor kérj egyéni fűzést, és megálmodjuk Neked!

GYÖNYÖRŰSÉGESEN SZÉP KRISTÁLY MESÉT NEKTEK IS!

Csodaszép napokat és gyönyörűségesen Szép és Áldott Ünnepet kívánok!
Namaste: ASTÁ

Tartalomhoz tartozó címkék: az élet kristályok
Az oldal tetejére