Barion Pixel
Kedves látogatónk! Oldalunkon cookie-kat használunk a jobb működésért. A weboldal használatával elfogadod a cookie-k használatát. További információ.
9.900 Ft
Menny.:
Kulacs - Mocha Achát marokkővel
Várható szállítási díj: 995 Ft
Cikkszám: 8000008-2
Elérhetőség: Előrendelhető
Termék címkék:
ásványok kulacsok

Kulacs - Mocha Achát marokkővel

9.900 Ft
Menny.:
Kívánságlistára teszem

Leírás

Kulacs - Mocha Achát marokkővel

A kulacs szétszerelhető és könnyen tisztítható. A kulacsba helyezett ásvány nem érintkeznek közvetlenül a kulacsba töltött folyadékkal, az ásványokat alulról a kulacs alsó részének letekerésével tudod cserélni. 
Kupakja menetes, szilikon tömítéssel ellátott és textil akasztóval és textil thermo tartóval rendelkezik.

A kulacs tartalma az általad választott ásvány alapján változhat, rendelhető változatait ásványok/kulacsok menüpont alatt találhatod.


Hogyan készítsünk kristályvizet?

Ha tehetjük nyugodt, meditatív állapotban készítsük az energetizált vizet!

A megtisztított kristályt vagy kristályokat tegyük egy színtelen üvegpohárba vagy üvegkancsóba és töltsük fel vízzel. Minél tisztább a vizünk (pl.forrásvíz, harmatvíz, Pí-víz vagy desztillált víz), annál könnyebben veszi fel a választott ásvány információit. Legjobb, ha egy éjszakára állni hagyjuk és másnap fogyasztjuk. A hatás fokozásáért még a napra is kitehetjük vagy fogyasztás előtt két kezünkkel közrefoghatjuk a poharat, így még több energiához juttatva a vizet. Magában is fogyaszthatjuk, de gyógyteát is készíthetünk belőle.

Figyeljétek meg vagy hasonlítsátok össze, hogy mennyivel másabb, selymesebb lesz az energetizált víz íze!

Az energetizált víz intenzitása függhet az alkalmazott kristálytól, annak minőségétől, a hatóidőtől illetve egyéb körülményektől (pl.elektroszmog). Például a hegyikristály, rózsakvarc és kalcedon oldata lassabban fejti ki hatását, míg a gyémánt, topáz és akvamarin intenzív hatású kristályok, így hatásuk is erősebb lesz, aki erre érzékeny, csak fokozatosan szoktassa hozzá a szervezetét az segítségükkel energetizált vízhez.

Aki még nem csinált harmonizált vizet, de rendelkezik kristállyal, és még óvatos ez ügyben, kérlek vedd figyelembe!
Szükségtelen a kristálynak a vízzel érintkeznie. Fontos, hogy a kristály jó energiákkal rendelkezzenek. Minden porózus felületű, nem sima felületű kristály csak a pohár, edény alatt/mellett/rajta helyezkedjen el.

A választott ásványról

Achát

Címszavakban: kiegyensúlyozás, összpontosítás, stabilizálás, fizikai és mentális egészség, pihentető, stresszoldó, figyelem, összpontosítás, auratisztítás, földelés, immunrendszer erősítés, agyi funkciók segítése, emésztés javítása, gyomor

Az achát a kalcedon egyik megjelenése. Gondoskodik a yin és a yang energia kiegyensúlyozásáról, emiatt általános gyógyításhoz tökéletes.

Erős földelő kristály, a gyökércsakra kristálya, ami felelős a fizikai, szellemi, érzelmi és intellektuális egyensúlyodért.
Segíti a fizikai energiáid összpontosítását és stabilizálását. Támogatást nyújt fizikai és mentális egészséged megfelelő karbantartásához.
Pihentet, oldja a stresszt, fejleszti a figyelem összpontosítását, szellemi tevékenységet, felfogást, elemző képességet.
Bármilyen érzelmi sérülés gyógyításában segít, táplálja a szeretetet, csillapítja az elfojtott haragot, segít legyőzni a szívfájdalmakat.
Segít a fizikai és az éteri test közé hidat verni, az igazságot és a bátorságot kutatva a bensőnkben. Támaszunk lehet a depresszióban.

Az Achát fokozza a tudatosságot, és a kötődést a kollektív tudathoz. Segítségül hívhatod spirituális fejlődésed során, vagy akár csak a belső stabilitásod megerősítéséhez. Stabilizálja az aurát, elnyeli és átalakítja a negatív energiákat, tisztító hatása fizikai és érzelmi szinten is erőteljes.

Belső keringési és nyirokrendszeri problémák esetén is hasznos. A pajzsmirigy és a mirigyek működését szabályozza és javítja.
Erősíti az immunrendszert, javítja a hangulatingadozásokat és az agytevékenységet. Egyszerre földel és fölemel.


Az achát többféle színben létezik, s mindnek eltérőek a rezgései.
A teljesség igénye nélkül néhány:

Botswana achát: tüdőre és a légutakra használják, dohányzásról való leszokásban segít

Csillagachát: a tudat ébredésének köve. Ékszerként hordva sok minden összefüggésre ráébredsz környezetedből. Tudatosít és erősíti az érzékeket.

Csipkeachát: elég dinamikus kő, mozgásba hozza az életed, nem hagy leülni, arra sarkall, hogy aktívan részt vegyél az életed alakításában. Cselekvésre ösztönöz. Javítja az anyagcserét. Hólyagra és epehólyagra hat.

Erdőachát: a nyugalom kristálya. Ellazít, összehangolja a tested-lelked-szellemed, békét teremt önmagaddal és a világgal.

Fehér achát: békeachátnak is hívják, a nyugalom, béke és biztonság köve. Erősíti a jóságot és becsületet. Türelemre és megbocsájtásra ösztönöz. Segít, hogy önzetlenül segíthess másoknak.

Rózsaszín achát: támogatást nyújt a nehéz feladatok megoldásában. A szívcsakrához is kötődik, biztonságot és kitartást ad minden előtted álló feladathoz. Hatékonyan szabályozza a tápanyagfelvételt.

Szemachát: Barnás, fekete színű. A szemre hat.

Vörös achát: segít erőt nyerni szinte bármiből. Segít a belső egyensúlyod és kitartásod megtartásában.

Paraméterek

A kulacs mérete kb. 24 x 6 cm
A kulacs űrtartalma kb. 0.4 liter
A kulacs súlya 540 g
A kulacs anyaga üveg, fém
Tartalma Mocha Achát marokkő 1 db

Még ők is érdekelhetnek

Kulacs - Hegyikristály marokkővel

Kulacs - Hegyikristály marokkővel
Előrendelhető
9.900 Ft

Kulacs - Rózsakvarc marokkővel

Kulacs - Rózsakvarc marokkővel
Előrendelhető
9.900 Ft

Kulacs csúcs - Ametiszt

Kulacs csúcs - Ametiszt
Előrendelhető
13.800 Ft

Kulacs csúcs - Citrin

Kulacs csúcs - Citrin
Raktáron
13.800 Ft

Kulacs csúcs - Obszidián

Kulacs csúcs - Obszidián
Raktáron
13.800 Ft

Kulacs csúcs - Rózsakvarc

Kulacs csúcs - Rózsakvarc
Előrendelhető
14.800 Ft

Kulacs csúcs - Eperkvarc

Kulacs csúcs - Eperkvarc
Előrendelhető
13.800 Ft

Kulacs - Aventurin marokkővel

Kulacs - Aventurin marokkővel
Előrendelhető
9.900 Ft

Kulacs - Őszibarack aventurin marokkővel

Kulacs - Őszibarack aventurin marokkővel
Előrendelhető
9.900 Ft

Kulacs csúcs - Sungit

Kulacs csúcs - Sungit
Előrendelhető
12.800 Ft

Kulacs - Aventurin chips

Kulacs - Aventurin chips
Előrendelhető
9.900 Ft

Kulacs csúcs - Hegyikristály

Kulacs csúcs - Hegyikristály
Raktáron
13.800 Ft

Akik ezt a terméket megvették

Kulacs mini dobcsiszolattal - Tigrisszem

Kulacs Mini dobcsiszolattal - Tigrisszem
Előrendelhető
9.900 Ft
Az oldal tetejére