Kedves látogatónk! Oldalunkon cookie-kat használunk a jobb működésért. A weboldal használatával elfogadod a cookie-k használatát. További információ.
4.950 Ft
KITELJESEDÉS
Narancs, lila virágos mandala ablakdísz, fényfogó (suncatcher)
Átmérő: 15cm üveg lap, réz fólia-kerettel.
​Egyedi kézműves termék - kiszállítás megrendeléstől számított 2-3 hét
​Email: astabolthu@gmail.com
Cikkszám: 6000022
Elérhetőség: Előrendelhető

Mandala fényfogó

4.950 Ft
Kívánságlistára teszem

Leírás és Paraméterek

KITELJESEDÉS
Narancs, lila virágos mandala ablakdísz, fényfogó (suncatcher)
Átmérő: 15cm üveg lap, réz fólia-kerettel.

Ez a készítő legelső, virágos mandala ablakdísze (fényfogó), különleges stílusban, saját terv alapján, a tavasz hírnökeként. (Angolul a találó ’suncatcher’ nevet kapta ez a dísztárgy, mely akár kicsi faliképként is funkcionálhat.)
Egy kis szimbolika:
Az ötös szimmetriát igen ritkán használják a mandalakészítők, mivel elég nehéz megrajzolni, azonban nem lehetetlen. A mandalában az ötös szám a kreativitást és sikereket erősíti, másrészt az ötszög a kiteljesedett, tökéletességet elért embert szimbolizálja.
A narancssárga a szeretet, egészség, boldogság; önkontroll, a szellem és vágy egyensúlyát jelképezi; a megérzéseket és az örömöt hivatott előhozni. A lila egyensúly a föld és ég között, az ész és a szív között; intelligencia, áhitat, alázat, bűnbánat jelképe. A zöld: fiatalság, remény, bizalom, növekedés, melegség, kapcsolat, gyógyulás, nyugalom, de a változás, termékenység, megújulás jele is egyben.
A virágok itt a szeretetet, a megújulást és a szerénységet is jelképezik; másrészt a csepp alakú virág szirmok a megtisztulás folyamatára is utalnak, a középső virág szirmai szív alakú motívumokat rejtenek, mely szintén a szeretet, érzelem erősítését hivatott szolgálni. Az ötszögben elnyúló, zöld levél-ág- fa motívum az élet és fejlődés jelképe.

Hasonló termékek

Mandala óra

ZÖLD, SZÍV CSAKRA MANDALA ÓRA
egyedi festett üvegóra
Átmérő: 21cm. Üvegvastagság: 4mm.
Előrendelhető
14.500 Ft

Mandala óra

TENGER MANDALA
kék, türkizkék - egyedi festett üvegóra
Méret: 20x20cm. Üvegvastagság: 3mm
Előrendelhető
14.500 Ft
Az oldal tetejére