Kedves látogatónk! Oldalunkon cookie-kat használunk a jobb működésért. A weboldal használatával elfogadod a cookie-k használatát. További információ.

Tanulás gyerekekkel otthon – Hogyan könnyíthetünk rajta?

2020. 09. 29. 00:00:00

Néha koránt sem egyszerű feladat a szülők számára otthon tanulni a gyerekekkel. Sokan nem tudják, de illóolajokkal nagyon sokat lehet könnyíteni ezen a helyzeten.

Íme azok az illóolajok, amelyek segítik a koncentrációt, egyensúlyt és békét teremtenek vagy motiválnak bennünket vagy gyermekünket a kötelező feladatok elvégzésében:

doTERRA Intune Focus Blend (FIGYELEM és KONCENTRÁCIÓ) illóolaj keverék:
Figyelmet és koncentrációt elősegítő illóolaj-keverék, amely tökéletes a tanulási vagy koncentrációs pillanatokban, rendkívüli segítséget nyújtva mindazok számára, akik figyelme elkalandozik, vagy fáradt. Az InTune olyan esszenciális olajokból tevődik össze, melyek segítenek az elvégzendő feladatra koncentrálni, javítják és fenntartják az összpontosítás érzetét, elősegítik a nyugalom és tisztán látás érzetét, ezért szokták a “vizsgaidőszak” keverékének is hívni. Használhatjuk külsőleg: Masszírozzuk bele gyermekünk lábfejébe, talpába, hogy ösztönözze az összpontosítást és a feladatra való koncentrálást, plusz komoly koncentrációt igénylő tanulás előtt tehettek egy-egy cseppet a halántékukra és a tarkójukra is. Az Intune olajat használhatjuk még napi mélypontok idején is, megújult lendületért és frissességért, illetve hatékonyan alkalmazható külsőleg a csuklótokra kenve egy nehéz munkanap alatti összpontosítás megsegítésére.

doTERRA Balance (EGYENSÚLY) illóolaj keverék:
A Balance egy érzelmi-egyensúly-keverék, amely nyugodt, jó közérzetet teremt az egész családban. A tanulás nem egyszerű feladat, ezért szülő és gyermek részről is előfordulhat az érzelmi harmónia kikapcsolása vagy a teljesítéstől való szorongás érzése. A Balance segíti a szervezet stresszmentesítését, és a relaxálást. Elősegíti azt, hogy az idegrendszer visszanyerje egyensúlyát, és ezáltal a test összes rendszere kiegyensúlyozottabbá váljon, újra kapcsolatot teremtve az ösztönös énünkkel, lecsitítva félelmeinket, fájdalmainkat. Használható szorongás enyhítésére: kenjétek a nyakatokra vagy a csuklótokra. A nyugodt, ellazult és kiegyensúlyozott környezethez párologtassatok tanulás közben Balance olajat. A mindennapos stresszérzet csökkentésére vagy a nyugodt alvás és békés álmok elősegítésére masszírozzuk a talpunkba.

doTERRA Motivate illóolaj keverék:
A Motivate olaj, elindít, bátorságot, hajtóerőt és ösztönző erőt ad, hogy végre cselekedjünk, végre tudjuk hajtani a feladatainkat. Az otthoni tanulás nem egyszerű dolog, ne halogassuk a teendőket, hanem használjunk Motivate-t és kezdjünk bele a feladatokba. Túlterhelt állapotok, mentális fáradtság, kimerültség esetén, ha elvesztettük a céljainkat és a motivációnkat, ezekben az esetekben kimozdít a bénultságból és segít elindulni, hogy valahol el tudjuk kezdeni, hogy beleinduljunk, akcióba lendüljünk. Tehát a Motivate lendületet és erőt ad, hogy szembenézzünk a kihívásokkal vagy a viszontagságokkal. Párologtassunk Motivate olajat tanulás közben a gyermekeink motiválására, hogy jobban menjen a tanulás. Vagy használhatjátok külsőleg is: cseppentsük a tenyerünkre 1 csepp olajat és lélegezzük be mélyen, majd a maradékot kenjük tarkónkra.
HA SZERETNÉD MEGVÁSÁROLNI AZ OLAJAT KATTINTS IDE >>>

doTERRA Peace (BÉKE) Illóolaj:
A Peace olaj a béke, lelki béke olaja, amely nagy segítség lehet számunkra, ha gyermekünk vagy akár mi felnőttek is ADD, ADHD, összpontosítási problémákkal küzdünk vagy bárhol hiperaktivitási gondok merülnek fel. Ha nem tudunk odafigyelni a feladatra, nem tudjuk nyugodtan végigülni az órát, mindig valami eltereli a figyelmünket, akkor használjuk a Peacet. Nagy segítséget jelent akkor is, ha ki kell állnunk szerepelni: szóbeli felelet gyermekeknél, vizsgaidőszakban vagy nagyobb megmérettetések előtt. Párologtassunk Peacet tanulás közben vagy akár az iskolában, az osztályteremben, az órák alatt a gyermekek megnyugtatására is. Vagy használhatjátok külsőleg is: cseppentsük a tenyerünkre 1 csepp olajat és lélegezzük be mélyen, majd a maradékot kenjük tarkónkra. De használhatjuk fürdővizünkbe vagy talpra is lefekvés előtt, a jó alvás elősegítésére.
HA SZERETNÉD MEGVÁSÁROLNI AZ OLAJAT KATTINTS IDE >>>

Ha itt épp nincs raktáron a termék, illetve érdekelnek további természetes készítmények, például étrend kiegészítők-, baba-mama-, egészség-szépség témakörben, vagy akár családi csomagot keresnél kérlek látogass el ide:
https://www.mydoterra.com/astacseppnyielet/#/

Csodaszép napokat kívánok!
Namaste: ASTA

Tartalomhoz tartozó címkék: gyermek illóolaj Ősz
Az oldal tetejére