Kedves látogatónk! Oldalunkon cookie-kat használunk a jobb működésért. A weboldal használatával elfogadod a cookie-k használatát. További információ.

Vadnarancs – az egészséges immunrendszer működésének támogatására

2020. 09. 29. 00:00:00

A mostani időszakban ajánlott megtámogatni az immunrendszerünk működését, hogy szervezetünk ellenálló legyen. Nem mindenki tudja, de az illóolajok és az aromaterápia egy különösen hatékony módszere immunrendszerünk erősítésérének. Ugyanis az illóolajok közvetlenül belélegezve vagy párologtatva, bőrön át felszívódva könnyedén bekerülnek a szervezetünkbe és gyorsan kifejtik fertőtlenítő, immunserkentő hatásukat.

Az általam is használt doterra illóolajok közül immunerősítő vagy fertőtlenítő, vírusölő hatásuk miatt a következőket ajánlom nektek:

doTERRA Vadnarancs Illóolaj:
A vadnarancs az egészségre ható jó tulajdonságaiért a doTERRA egyik legkeresettebb illóolaja: fertőtlenítő, antibakteriális, gombaölő, gyulladáscsökkentő, antidepresszáns, nyugtató. A vadnarancs stimuláló és tisztító tulajdonságokkal is rendelkezik, így ideális az egészséges immunrendszer működésének támogatására, ugyanis védő hatású a szezonális és környezeti veszélyekkel, fenyegetésekkel szemben. Továbbá antioxidánsokat is tartalmaz, amelyek támogatják az általános egészség fenntartását, mert növeli az ellenálló képességet és a szervezet védekezőképességét. Naponta használható a szervezet tisztítására, valamint természetes tisztítóként a felületek tisztítására is alkalmas. Párologtassunk vadnarancsot a levegő tisztítására, energiafeltöltődésre és a hangulat javítására. Bármely illóolaj vagy illóolaj keverék fokozható a vadnarancs frissítő, édes aromájával. 1cseppet tenyerünkbe cseppentve, majd belélegezve pedig azonnali hangulatjavító, energetizáló hatású. Felületek tisztítására is használhatjuk általános tisztítószerként és fertőtlenítőként egy spray üvegből. Frissítő ízéért és az általános egészség támogatásáért tegyünk egy cseppet az ivóvizünkhöz naponta.

Csodaszép napokat kívánok!
Namaste: ASTA

Tartalomhoz tartozó címkék: illóolaj
Az oldal tetejére